Dewin Isolatie, gevestigd in Winterswijk, is een productie- en handelsbedrijf gespecialiseerd in geïsoleerde bouwproducten en isolatiematerialen. Ons bedrijf is in 1986 opgericht door broer en zus Denes en Theresia Elsjan die al meer dan 30 jaar samen de directie vormen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waarin 3 generaties werkzaam zijn.The smart way to insulate

Ons bedrijf is sterk in de productie van samengestelde isolatieproducten die bij kunnen dragen aan een efficiënter en duurzamer bouwproces van onze klanten. Wij hebben veel deskundigheid in huis als het gaat om het verlijmen en lamineren van materialen op isolatie. Onze producten zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Wij proberen oplossingen te bieden waarbij het afwerken automatisch onderdeel wordt van het isoleren: Afwerken en isoleren met 1 plaat! Dat is The smart way to insulate.

Isolatie

Naast ons productieproces importeren wij ook XPS isolatie, glaswol en houtwolcement. Wij beschikken over de technische kennis nodig voor toepassingen in de bouw van deze materialen en adviseren U graag over de mogelijkheden. 

Specials

Voor onze klanten in de de technische en machine industrie hebben wij een afdeling die speciale pas- en vormstukken op klantspecificaties maakt. Hiervoor kunnen wij allerlei isolatiematerialen op verschillende manieren  met behulp van een modern en uitgebreid computergestuurd machinepark bewerken.

 

Kernwaarden

Wat is nu echt belangrijk voor ons ?

- Betrouwbaar (afspraak is afspraak !)

- Duurzaam (respect voor het milieu, onze omgeving en onze relaties)

- Flexibiliteit (de mogelijkheid om onze produkten naar de wens van onze klant te kunnen aanpassen)

- Continuïteit (goede, langlopende relaties met onze leveranciers en klanten)

[[Duurzaamheid]]

 

Unicef Business Buddies

Ons bedrijf is partner van Unicef als lid van de groep Business Buddies. Onze jaarlijkse donatie gaat naar het project Plastic Bricks waarmee vanuit gerecycled plastic schoollokalen voor kinderen in Ivoorkust gebouwd kunnen worden.    Unicef Business Buddies

Dewin trailers

Dewin trailers