Maatwerk isolatie die past!

Maatwerk isolatie industrie

Dewin maakt verschillende soorten maatwerk isolatie voor vele bedrijven in de technische industrie en machinebouw. De maatwerk isolatie kan uit verschillende materialen worden geproduceerd omdat Dewin beschikt over een ruime en uitgebreide voorraad producten.

  • Oneindige mogelijkheden door modern machinepark
  • Maatwerk isolatie tot op de millimeter nauwkeurig
  • Ruim assortiment producten en materialen
Vraag advies

Omschrijving

Voor onze klanten in de de technische industrie en machinebouw hebben wij een afdeling die speciale maatwerk isolatie pas- en vormstukken op klantspecificaties maakt. Hiervoor kunnen wij allerlei isolatiematerialen op verschillende manieren met behulp van een modern en uitgebreid computergestuurd machinepark bewerken.

Wij leveren onder meer voor:

  • verlichting (Signify, Philips)
  • vervoer (Nedtrain)
  • voedingsmiddelenmachinebouw
  • bouw van ovens en grill-apparatuur
  • tankbouw 

Maatwerk isolatie kan uit verschillende materialen en de mogelijkheden zijn oneindig. Voor deskundig advies en meer informatie naar maatwerk isolatie in de technische industrie of machinebouw kunt u altijd naar advies vragen! 

Afbeeldingen

Maatwerk XPS

Maatwerk XPS

Andere mogelijkheden maatwerk isolatie

Tevens zijn er naast het op maat maken van klant specifieke isolatie voor de technische industrie of machinebouw nog meer mogelijkheden.

Dewin levert ook maatwerk isolatie op de Dewin producten uit het standaard assortiment. De mogelijkheden zijn oneindig!

Alle producten uit het standaard assortiment van Dewin kunnen op maat gezaagd worden tot op de millimeter nauwkeurig, dit zorgt ervoor dat de isolerende materialen, die tevens ook een afwerkende functie hebben,  direct bevestigd kunnen worden zonder extra handelingen.

Hierdoor kan er effectiever en efficiënter gewerkt worden. Dit effectiever en efficiënter werken draagt bij aan het gebruiksgemak en de kostenbesparing binnen de bouw. Dit is het doel van Dewin maatwerk isolatie.

Voorbeelden van maatwerk isolatie uit het standaard assortiment van Dewin:

Naast de effectievere en efficiëntere werking van de maatwerk isolatie zijn er nog meer voordelen. Maatwerk isolatie draagt namelijk bij aan een groenere bouw. Doordat de isolatie precies op maat is gemaakt ontstaan er minder restafval op de bouw.

Wil u een efficiëntere en effectievere bouw die bijdraagt aan een beter milieu? Dan kunt u altijd en vrijblijvend advies en informatie aanvragen voor maatwerk isolatie bij Dewin.

 

Maatwerk isolatie machinebouw

Maatwerk isolatie machinebouw